Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Ieder jaar is het weer zo ver, je kind is jarig. Natuurlijk is dit helemaal geweldig voor die kleine, en als ouder kun je er ook helemaal van meegenieten. Alleen is het vaak wel een boel werk. Daarom staan op deze pagina alle tips, tricks en sites die je kunnen helpen het kinderfeestje van uw kind tot een geslaagd kinderfeest te brengen!

Princessen feest

Alle benodigdheden voor een supergaaf kinderfeestje in princessenthema. Leuke hoedjes, bekertjes en verkleedkleding voor de jarige!

Barbie feest

Lijkt het je supergaaf om een barbie kinderfeestje te geven? Kijk dan eens bij het barbie kinderfeestjes thema. We hebben alles wat je nodig hebt.

Cars feest

Voor de jongens is er natuurlijk een cool Cars thema. Hier staan veel spullen om je eigen cars feestje te organiseren voor al je vriendjes en vriendinnetjes.

Brandweer feest

Wil je later brandweerman of brandweervrouw worden? Geef dan nu een brandweerfeestje! Erg leuk met je vriendjes en vriendinnetjes op een warme dag in de tuin.

Cowboy feest

Speciaal voor jongens: een Cowboyfeest! Met allerlei leuke assecoires kun je je feestje helemaal afmaken.

Dora kinderfeest

Speciaal voor meisjes die helemaal gek zijn van Dora is er nu een Dora kinderfeestjes pakket beschikbaar! Kies zelf welke spullen je allemaal wilt voor een geslaagd kinderfeestje!

Hello Kitty feest

Natuurlijk mag ook Hello Kitty niet in het lijstje ontbreken. We hebben veel spullen voor een Hello Kitty feest. Neem eens een kijkje.

Piratenfeest

Speciaal voor stoere jongens: een Piraten kinderfeest! Maak van je kinderfeest een supersucces met al deze piratenspulletjes.

Mega Mindy feest

Mega Mindy! Ga verkleed als Mega Mindy en geef een superleuk Mega Mindy feestje! Met deze spullen kun je zelf een Mega Mindy feestje organiseren.

Kinderfeestjes thuis

Het is erg leuk en handig om de kinderfeestjes thuis te organiseren, je hebt zelf de regie in de hand en er is minder kans dat het misloopt door externe factoren. Dit is ook vaak een van de goedkopere oplossingen. Je kunt met de kinderen gaan knutselen, een verkleedkist huren om ze te laten verkleden, je kunt een clown inhuren of je kunt gewoon leuke spelletjes spelen. Wat alle kinderen eigenlijk wel leuk vinden is actief bezig zijn, denk hierbij aan spelletjes in de tuin, oudhollandse spelletjes die vooral hilarisch zijn. Ook kun je een thema aan je kinderfeestje geven, denk hierbij aan een princessen kinderfeest of een piratenkinderfeest. Voor de oudere meiden kun je een kinderfeestje organiseren waar ze zichzelf en elkaar kunnen opmaken. Wat ook altijd leuk is, is een kookfeest, iedereen kan dan zijn eigen taart of cakejes maken.
Het grote voordeel van een kinderfeestje thuis organiseren is dat je zelf de regie in handen houdt en de kosten niet al te hoog op laat lopen.
Een nadeel kan zijn dat je wel met veel zooi zit achteraf.

Kinderfeestjes buitenshuis

Kinderfeestjes buiten de deur zijn vaak ook helemaal geweldig. Persoonlijk kan ik mij nog een kinderfeestje herinneren waarin we schat gingen zoeken op het strand. Ook kun je denken aan speurtochten of misschien wel speciale opdrachten die de kinderen moeten doen. Ook hier kun je weer gebruik maken van verkleedkisten om de kinderen te verkleden voor het feest. Je moet met een kinderfeest buiten de deur wel uitkijken dat er genoeg begeleiding en toekijkend toezicht is. Ook kan het voorkomen dat als je bijvoorbeeld een speurtocht uitzet, dat de hints onderweg weggehaald worden door voorbijgangers. Ook moet het natuurlijk lekker weer zijn voor een kinderfeestje buiten.

Kinderfeestjes ideeŽn

Leuke ideeŽn voor kinderfeestjes zijn vooral het actief bezig zijn van de kinderen, denk bijvoorbeeld eens aan het volgende lijstje ter inspiratie: